the king’s man filminin şarkısı fka twigs ve central cee’den geldi

the king’s man filminin şarkısı fka twigs ve central cee’den geldi


measure of a man


2019’un en iyi işlerinden MAGDALENE’e imza atan FKA twigs, Ocak ayında vizyona girecek The King’s Man filmi için kaydettiği şarkıyı yayınladı.

Measure of a Man isimli şarkıda FKA twigs’e Lonrdalı rapçi Central Cee eşlik ediyor. Jamie Hartman’ın bestelediği şarkının prodüksiyon kısmı hayli kalabalık. Şarkının prodüksiyonunda FKA twigs, Central Cee ve Jamie Hartman ile beraber John Hill, Amanda Ghost, Matthew Margeson, Dominic Lewis, Jane Goldman gibi isimlere ek olarak filmin yönetmeni Matthew Vaughn’ın da adı geçiyor.

The King’s Man, 2014 yılında The Secret Service ile başlayan Kingsman serisinin spin-off’u olarak karşımıza çıkıyor. Kingsman istihbarat örgütünün kuruluş öyküsünü anlatacak filmin oyuncu kadrosunda Harris Dickinson, Ralph Fiennes, Djimon Hounsou, Alison Steadman, Aaron Taylor-Johnson, Matthew Goode, Gemma Arterton ve Tom Hollander yer alıyor.

FKA twigs ve Central Cee’nin elinden çıkma Measure of a Man şarkısını 7 Ocak’ta vizyona girecek The King’s Man fragmanıyla aşağı bıraktık.