the mandalorian spin-off’u the book of boba fett’ten ilk fragman yayınlandı

the mandalorian spin-off’u the book of boba fett’ten ilk fragman yayınlandı


29 aralık'ta disney+'ta


Ekmeğini Marvel ve Star Wars yapımlarından çıkaran Disney+’ın Star Wars evreninde geçen yeni serisi The Book of Boba Fett’ten ilk fragman geldi.

Star Wars evrenine ilk kez The Empire Strikes Back filmiyle giren ve The Mandalorian’ın ikinci sezonunda da karşımıza çıkan Boba Fett, hem beyaz perdede hem de televizyonda kısa sahnelerle ekrana gelse de Star Wars hayranları tarafından sevilen bir karaktere dönüşmüştü. Boba Fett’in hikayesine tanık olacağımız The Book of Boba Fett’te, Tatooine gezegeninde bir zamanlar Jabba the Hutt karakterinin yönettiği yer altı dünyasını geri almaya çalışan Boba Fett ile ücretli yaveri Fennec Shand’ın ortak macerasını izleyeceğiz.

Temuera Morrison ve Ming-Na Wen’in başrollerinde yer aldığı The Book of Boba Fett’in idari yapımcılığını The Mandalorian’a da imza atan Jon Favreau ve Dave Filoni ikilisiyle beraber Robert Rodriguez, Kathleen Kennedy ve Colin Wilson gibi isimler üstleniyor. 29 Aralık’ta Disney+’ta ilk sezonu yayınlanacak The Book of Boba Fett’in ilk fragmanı için buyursunlar.

https://sportshub.cbsistatic.com/i/2021/09/29/36da5a32-e1b4-4ec4-921c-724201aff766/book-of-boba-fett.jpg?auto=webp&width=1200&height=1777&crop=0.675:1,smart