the power of the dog’un jonny greenwood imzalı soundtrack albümü yayında

the power of the dog’un jonny greenwood imzalı soundtrack albümü yayında


dinliyoruz


Radiohead gitaristi olmasının yanı sıra besteci personasıyla da sinema dünyasında harikalar yaratan Jonny Greenwood’un imzasını taşıyan The Power of the Dog filminin soundtrack albümü bugün yayınlandı.

There Will Be Blood, Phantom Thread, The Master gibi Paul Thomas Anderson filmlerinin ve Lynne Ramsay harikası We Need to Talk About Kevin’ın müziklerine de imza atan Greenwood, geçtiğimiz hafta Pablo Larraín imzalı Spencer’ın soundtrack albümüyle yine hayranlığımızı kazanmıştı. Bugün yayınlanan The Power of the Dog soundtrack’inin de Spencer soundtrack albümünden aşağı kalır bir yanı yok desek yeridir.

The Piano, Top of the Lake ve Bright Star gibi yapımlarla tanınan Jane Campion’ın Netflix’te yayınlanacak yeni filmi The Power of the Dog, şu sıralar sinema dünyasının merak ettiği filmler arasında. Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Kodi Smit-McPhee, Thomasin McKenzie ve Frances Conroy gibi isimlerden oluşan kadrosuyla heyecanlandıran film, 1 Aralık tarihinde Netflix’te yayında olacak. Filmin Jonny Greenwood imzalı soundtrack albümü ise hemen aşağıda.