tom hardy ve channing tatum, yeni bir filmde buluşuyor

tom hardy ve channing tatum, yeni bir filmde buluşuyor


yönetmen koltuğunda george nolfi


Hollywood dünyasının aksiyon filmleriyle yakından tanıdığı Tom Hardy ve Channing Tatum, yeni bir aksiyon filmi için bir araya geliyor.

Hardy ve Tatum ikilisini bir araya getiren isimsiz filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Ocean’s Twelve, The Bourne Ultimatum, The Adjustment Brueau ve son olarak geçtiğimiz sene Apple TV+‘ta gösterime giren The Banker gibi yapımlarla tanınan George Nolfi üstleniyor. Nolfi’nin isimsiz yeni filmi ise klasik “kahraman Amerikan askeri” hikayelerini günümüzde gerçekleşen olaylara uyarlamaktan başka bir şey vadetmiyor.

Bu sene içerisinde siyasi gerilimlerin had safhaya çıktığı ve trajik olayların gerçekleştiği Afganistan’daki yönetim değişikliği sonrasında geçen film, gerçek hikayelerden esinleniyormuş. Filmde üç eski özel kuvvet askeri, yaşanan olaylar sırasında Afganistan’da mahsur kalan müttefiklerini ve ailelerini ülkeden tahliye etmeye çalışacak.

Tom Hardy ve Channing Tatum ikilisi, filmin odağında yer alan üç askerden ikisine hayat verecek. Üçüncü askeri canlandırması için aynı kalifiyede bir oyuncunun kadroya girmesi bekleniyor. İsimsiz filmin vizyon tarihi de şimdilik belirsiz.