andrew garfield ve daisy edgar-jones’u buluşturan dizi 2022’de hulu’da yayınlanacak

andrew garfield ve daisy edgar-jones’u buluşturan dizi 2022’de hulu’da yayınlanacak


under the banner of heaven


Geçtiğimiz yılın flaş yapımlarından Normal People ile yıldızı parlayan Daisy Edgar-Jones ve şu sıralar malum filmle sıkça andığımız Andrew Garfield’ı buluşturan Under the Banner of Heaven dizisi için sene içerisinde çalışmalar başlamıştı. Bugün gelen bir habere göre ikiliyi buluşturan dizi 2022 yılı içinde Hulu’da yayınlanacak.

Jon Krakauer’ın aynı isimli romanından uyarlanan Under the Banner of Heaven, korkunç bir cinayet vakasına atandıktan sonra inancı test edilen dindar bir dedektifin hikayesine odaklanacak ve Utah’ta yaşayan saygın bir ailenin Mormon inancına olan bağları ve devlete olan güvensizliği etrafında şekillenecek. Andrew Garfield dizide bahsi geçen dedektifi, Daisy Edgar-Jones ise cinayete kurban giden inançlı bir genç kadını canlandıracak.

Milk filmiyle 2009 yılında En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar ödülünü kazanan Dustin Lance Black’in yaratıcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hell or High Water ile tanınan David Mackenzie ve Isabel Sandoval oturuyor. Dizide Garfield ve Edgar-Jones ikilisine Chloe Pirrie, Sam Worthington, Rory Culkin, Wyatt Russell, Denise Gough ve Christopher Heyerdahl gibi isimler de eşlik ediyor.

2022’de Hulu’da yayınlanacak Under the Banner of Heaven’dan yakın zamanda daha fazla haberler almayı umuyoruz.