apple tv+’tan alfonso cuarón iş birliğinde a-acayip bir dizi geliyor

apple tv+’tan alfonso cuarón iş birliğinde a-acayip bir dizi geliyor


başrolde cate blanchett


Her işini heyecanla takip ettiğimiz Alfonso Cuarón, Apple TV+ ile beraber yeni bir projeye imza atıyor.

Apple TV+’ta yayınlanacak Disclaimer isimli dizi projesinin yönetmenliğini ve senaristliğini bizzat Cuarón üstleniyor, başrolleri ise Cate Blanchett ve Kevin Kline ikilisi paylaşıyor. Bunlar projeye yükselmemiz için zaten yeterli sebepler fakat Disclaimer bununla da yetinmiyor. Cuarón’un Children of Men, Gravity, The Revenant, Y tu mamá también ve Birdman gibi filmlerinde beraber çalıştığı üç Oscar ödüllü görüntü yönetmeni Emmanuel Lubezki’nin de projede bulunacak olması heyecanımızı katlayan sebepler arasında yer alıyor.

Renée Knight’ın aynı isimli romanından uyarlanan Disclaimer, bir araştırmacı gazeticinin başından geçen gerilimi bol bir hikayeyi anlatıyor. Catherine Ravenscroft isimli mevzubahis gazeteci, kariyerinde başarıdan başarıya koştururken bir gün evinde kendisinin ana karakter olarak yer aldığı ve herkesten gizlediği karanlık sırlarını içeren bir kitap bulur ve ardından karmaşık olaylar örgüsüne doğru sürüklenmeye başlar. Dizide Cate Blanchett gazeteci Catherine Ravenscroft’u canlandırırken Catherine’i dehşete düşüren kitabın yazarına Kevin Kline hayat verecek.

Şimdiden merakla beklediğimiz yapımlar arasına en ön sıralardan giriş yapan Disclaimer’ın yayın tarihi şu anlık belirsiz. Beklemedeyiz.