beach house’tan dört yeni şarkı alır mıyız?

beach house’tan dört yeni şarkı alır mıyız?


alırız alırız


Geçtiğimiz ay bölümler halinde yayınlanacak yeni albümünü duyuran, üstüne bir de albümün ilk bölümünü paylaşan Beach House’tan dört yeni şarkı geldi. Baltimore’un rüya gibi dream pop ikilisi, Once Twice Melody albümünün dört şarkılık ikinci bölümünü yayınladı.

Bölümler halinde dinlemeye açılacak yeni Beach House albümünün yayınlanan ilk bölümünde albümle aynı adı taşıyan Once Twice Melody, Superstar, Pink Funeral ve Through Me isimlerindeki dört şarkıyla albüme yavaştan ısınmıştık. İkinci bölümde Runaway, ESP, New Romance ve Over and Over isimlerinde dört şarkı daha yer alıyor. Victoria Legrand ve Alex Scally ikisinin yeni albümlerinin üçüncü bölümü 19 Ocak’ta, albümün 18 şarkılık full + full hali ise 18 Şubat’ta bizlerle olacak.

Geniş bir yaylı orkestra eşliğinde kaydedilen albümün aranjmanını David Campbell üstleniyor. Albümün miks kısmında ise ikiliye Alan Moulder, Caesar Edmunds, Trevor Spencer ve Dave Fridmann gibi isimler destek çıkıyor. Beach House, albümün ikinci bölümüyle beraber gözlere bayram ettiren 20 dakikalık bir görsel şovu da YouTube üzerinden yayınlamayı unutmadı. İkinci bölümün eşlikçisi olarak yayınlanan videoya Ethan Fedele, Jennifer Juniper Stratford, Zach Lieberman ve Nicholas Law yönetmenlikleriyle katkıda bulunuyor.

Yeni Beach House albümü Once Twice Melody’nin 4+4’ten sekizleyen ilk iki bölümü, bahsi geçen görsel şovla beraber hemen aşağıdadır.

Once Twice Melody:

01 Once Twice Melody
02 Superstar
03 Pink Funeral
04 Through Me
05 Runaway
06 ESP
07 New Romance
08 Over and Over
09 Sunset
10 Only You Know
11 Another Go Around
12 Masquerade
13 Illusions of Forever
14 Finale
15 The Bells
16 Hurts to Love
17 Many Nights
18 Modern Love Stories