ben affleck ve ana de armas’lı erotik gerilim filmi hulu’nun yolunu tuttu

ben affleck ve ana de armas’lı erotik gerilim filmi hulu’nun yolunu tuttu


deep water


Disney’in yayın takviminden çıkardığı Ana De Armas ve Ben Affleck’li erotik gerilim filmi Deep Water, Hulu’ya emanet edildi. İyi de oldu, erotik gerilim senin neyine Disney?

Patricia Highsmith’in aynı isimli romanından uyarlanan Deep Water, Vic ve Melinda Van Allen çifti arasında geçen gerilimli ilişkiye odaklanıyor. Evliliklerinden sıkılan, bir türlü geçinemeyen Vic ve Melinda, ilişkilerinden aşırı mutsuz olsalar da boşanmak istemiyor ve çareyi başka insanlarda arıyor. Çift, cinsel ilişkilerine dışarıdan farklı insanlar dahil etmelerinin ardından garip olayların içine sürükleniyor.

Glenn Close ve Michael Douglas’lı 1988 yapımı Fatal Attraction ile erotik gerilim türüne çok da uzak olmayan Adrian Lyne’in kamera arkasına geçtiği Deep Water’ın uyarlama senaryosunu Stranger Than Fiction yazarı Zach Helm ve Euphoria’nın yaratıcısı Sam Levinson kaleme alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Armas ve Affleck ikilisiyle beraber Tracy Letts, Rachel Blanchard, Dash Mihok, Lil Rel Howery, Jacob Elordi, Kristen Connolly ve Jade Fernandez gibi isimler bulunuyor.

Deep Water, 14 Ocak 2022’de beyaz perdede gösterilecek. Yakın zamanda bir fragman da görmeyi umduğumuz filmin Hulu’yu ne zaman ziyaret edeceği ise şimdilik gelen bilgiler arasında yer almıyor.