channing tatum’lu magic mike devam filmine bir yeni takviye

channing tatum’lu magic mike devam filmine bir yeni takviye


magic mike's last dance


Channing Tatum’un oyunculuk kariyerinde en özdeşleştiği rollerden Magic Mike’a geri döneceğini geçtiğimiz günlerde öğrenmiştik. İlk iki filmin ekibini tam takım toplayan devam filmine bir yeni isim daha katıldı.

Oyuncu kadrosunda şimdilik sadece Channing Tatum’un yer aldığını bildiğimiz Magic Mike’s Last Dance’e Westworld, Line of Duty ve Rogue gibi yapımların yıldızı Thandiwe Newton’ın da katıldığı bugün açıklandı. Newton’ın filmdeki rolü şimdilik belli olmasa da filmde Mike Lane aka Magic Mike’a eşlik edecek ana karakterlerden biri olması bekleniyor.

Magic Mike’s Last Dance’in yönetmenliğini Traffic, Erin Brockovich, Logan Lucky ve Contagion gibi yapımların şahsına münhasır yönetmeni Steven Soderbergh üstleniyor. Filmin senaryosunu ise ilk iki filmde olduğu gibi yine Reid Carolin kaleme alıyor.

Adından da anlaşılacağı üzere muhtemelen serinin son filmi olacak Magic Mike’s Last Dance, vizyonu es geçip direkt HBO Max’te gösterime girecek. Şu an prodüksiyon öncesi aşamada olan filmin yayın tarihi şimdilik belirsiz.