çoklu evren çılgınlığı doctor strange ile devam ediyor

çoklu evren çılgınlığı doctor strange ile devam ediyor


strange vs. strange


Marvel Sinematik Evreni’nin dördüncü faz ana temasının ne olduğu artık bariz: Çoklu evren. Bunu hem animasyon serisi What If…? ile hem de son Spidey filmi Spider-Man: No Way Home ile gördük. Çoklu evren çılgınlığını devam ettirecek bir diğer Marvel yapımı Doctor Strange in the Multiverse of Madness da yakın zaman da geliyor. Filmden ilk fragman yayınlandı bile.

Avengers: Endgame’deki olayların ardından Zaman Taşı’nı sahiplenen ve taş üstünde çalışmalarına devam eden Doctor Strange, serinin yeni filminde bir eski dost, yeni düşmanla karşılacak. Bu yeni düşman Strange’in çoklu evren üzerine yaptığı çalışmaların altını üstüne getirmeye çalışıp başına bela olacak. Filmin sürpriz karakterlerinden biri ise Strange’in bizzat kendisi. Yani tam kendisi değil de negatif kendisi. Evet, What If…?’de gördüğümüz şeytani doktor Strange Supreme’den bahsediyoruz.

Strange’in karmakarışık olayların içine düşeceği yeni filme MCU’dan Scarlet Witch, Wong, Karl Mordo, Christine Palmer gibi karakterler de dahil olacak. Gönlümüzde yeri ayrı olan ilk Spider-Man üçlemesinin ve kült korku filmi Evil Dead’in yönetmeni Sam Raimi’nin yıllar sonra kamera arkasına geçtiği filmde Benedict Cumberbatch ile beraber Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor, Xochitl Gomez ve Benedict Wong gibi oyuncular da karşımıza çıkacak.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness, 6 Mayıs’ta beyaz perdede gösterilecek. Filmin fragmanı için aşağı alalım.