coldplay 2025’te müziği bırakıyor

coldplay 2025’te müziği bırakıyor


şimdi bıraksanız?


Viva La Vida’dan beri her albümüyle çıtayı düşürdükçe düşüren Coldplay’in frontman’i Chris Martin, sevindiren haberi verdi: Coldplay 2025’te müziği bırakıyor. Yani müziği değil ama albüm yayınlamayı bırakıyor. Bu da bir şeydir.

Müziğinden çok korkutucu derecede pozitifliğiyle nam salan Chris Martin, BBC Radio 2’da Noel’e özel bir programla Jo Whiley’nin konuğu oldu. Bu programı henüz dinleme şansı bulamadık çünkü yarın yayınlanacak. Bugün Zoe Ball Breakfast Show’a konuk olan Whiley ise yayında Martin’le geçen sohbetlerinden biraz bahsetti. Whiley’nin verdiği büyük haberse şöyle: Chris Martin ve yandaşları 2025’te bir albüm yayınlayacakmış ve bu albüm Coldplay diskografisinin son albümü olacakmış. Grup yine de turnelere devam etme ve ara sıra birileriyle iş birliği yapma ihtimalini bırakmıyormuş. Fakat 2025’te dinleyeceğimiz Coldplay albümü grubun son albümü olacakmış.

Tabii Chris Martin’in sözüne ne kadar güvenilir, emin değiliz. Hatırlarsınız kendisi 2015 çıkışlı A Head Full of Dreams için de “Son albüm olacak.” minvalinde açıklamalar yapmıştı. O albümün üzerinden iki Coldplay albümü daha yayınlandı. Yine de umutluyuz. Şu aşağıdaki faciadan sonra sana müziği bırakmak yakışır be Coldplay. Hem 25. yılında müziği bırakan kaç grup var ki? Efsane olursun efsane…