cowboy bebop live-action uyarlaması iptal edildi

cowboy bebop live-action uyarlaması iptal edildi


see you space cowboy…


Senelerdir beklediğimiz, bir platformdan diğerine el değiştiren ve yılan hikayesi olmaya yüz tutan Cowboy Bebop live-action uyarlaması, nihayet geçtiğimiz haftalarda Netflix’te boy göstermişti. Dizinin ilk sezonunun ardından iptal edildiği bugün duyuruldu.

1998-1999 yılları arasında yayınlanan 26 bölümüyle yıllar içinde anime dünyasının kült serilerinden biri haline gelen ve hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşan Cowboy Bebop’un live-action uyarlaması senelerdir planlansa da bir türlü gerçekleşememiş ve yılan hikayesine dönmüştü. Orijinaline fazlasıyla sadık kalacağı belirtilen, hatta jeneriği bile orijinaliyle neredeyse tıpatıp aynı tasarlanan uyarlamaya Netflix sahip çıkmıştı. Cowboy Bebop live-action uyarlaması, yayınlanmasının ardından sadece üç hafta hayatta kalabildi. Hem izleyiciler hem de eleştirmenler tarafından karışık yorumlar alan uyarlamanın iptal edilme sebebinin düşük izlenme sayıları olduğu bilgisi Netflix tarafından paylaşıldı.

Mustafa Shakir, Daniella Pineda ve Alex Hassell’in başrollerini üstlendiği dizinin ilk sezonu, yine de izlemek isterseniz Netflix kütüphanesinde yer alıyor. Biz yine de Cowboy Bebop orijinal animesine bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

See you space cowboy…