dayak isteyen beklesin, john wick 4 yine ertelendi

dayak isteyen beklesin, john wick 4 yine ertelendi


24 mart 2023


2014’te ilk filmiyle vizyona girmesinin ardından hem devam filmleriyle hem de halihazırda çalışmaları başlayan spin-off’larıyla bir anda büyük bir franchise’a dönüşen John Wick serisi devam etmiyor, edemiyor. Önüne gelene kafa göz girişen Baba Yaga, pandemiye söz geçiremiyor. John Wick: Chapter 4’un yeni vizyon tarihi 24 Mart 2023 olarak belirlendi.

İki sene önce John Wick serisinin dördüncü ve beşinci filmlerinin peş peşe çekileceğini ve dördüncü filmin 21 Mayıs 2021’de vizyona gireceğini öğrenmiştik. Sonra neler oldu malum. Pandemiden dolayı ertelemeye giden birçok yapım gibi John Wick: Chapter 4’da birçok defa ertelemeye gitmiş, filmin son vizyon tarihi ise 27 Mayıs 2022 olarak belirlenmişti. Bugün yayınlanan bir videoda ise filmin tekrar ertelendiği duyuruldu.

John Wick serisinin ilk üç filminde olduğu gibi dördüncü filmin yönetmenliğini de Chad Stahelski üstleniyor. Önceki filmlerde yer alan Laurence Fishburne, Lance Reddick, Ian McShane üçlüsü dördüncü filmde de Keanu Reeves’in aksiyon dolu macerasına eşlik edecek. Yeni filmle seriye katılan isimlerse Bill Skarsgård, Donnie Yen, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Scott Adkins, Hiroyuki Sanada ve Clancy Brown gibi oyunculardan oluşuyor.

John Wick: Chapter 4, 24 Mart 2023’te vizyona girecek. The Matrix’e de tatlı tatlı göndermeler içeren kısa duyuru videosunu izlemek isterseniz aşağı bıraktık.