dwayne johnson, fast & furious’a dönmem diyor

dwayne johnson, fast & furious’a dönmem diyor


yalvarırız dön


Artık hem sevenlerinin hem de sevmeyenlerinin cılkının çıktığı konusunda hem fikir olduğu Fast & Furious serisinden aşırı gereksiz bir tartışma gündeme geldi: Vin Diesel, Dwayne Johnson’ın seriye dönmesini istiyor, Johnson dönmüyor.

Seriye ilk olarak Hobbs karakteriyle 2011 yılında Fast Five filminde dahil olan Johnson, Fast & Furious serisinde yer aldığı beş filmin ardından Hobbs karakterini artık canlandırmak istemediğini duyurmuştu. Vin Diesel ise Johnson’ın yapımı devam eden Fast & Furious 10 filmine dahil olmasını istemiş, kendisiyle telefonda görüşerek bu ricasını yerine getirmesini dilemişti. Johnson ise Diesel’ın bu ricasını güzel bir dille reddetmişti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Vin Diesel (@vindiesel)’in paylaştığı bir gönderi

Geçtiğimiz ay ise Diesel, Instagram hesabından bir paylaşımda bulunarak Johnson’a açık çağrı yapmıştı. CNN’e röportaj veren Johnson, paylaşım hakkında şu sözleri söyledi: “Vin ile daha önce bu konuyu konuşmuş ve görüşlerimi belirtmiştim. Hem oyunculara hem de seriye tam destekte bulunacağımı içtenlikle söyleyebilirim fakat geri dönmeyeceğim. Vin’in paylaşımını gördüğümde çok şaşırdım. Bu paylaşımı kendisinin ne kadar manipülatif biri olduğunun örneğidir. Konuya çocuklarını ve Paul Walker’ın ölümünü dahil etmesi hiç hoşuma gitmedi. Aylar önce konuştuk ve konuyu kapattık. Benim Fast & Furious serisiyle bir işim kalmadı artık. Bu paylaşımla suyu bulandırması çok yersiz oldu.”

Hala ilginiz varsa eğer serinin son filmi Fast & Furios 10, şu sıralar yapım aşamasında. Film 2023’ün Mayıs ayında vizyona girecek.