father john misty yeni albümünü kargo ile duyurdu

father john misty yeni albümünü kargo ile duyurdu


chloe and the next 20th century


Indie rock piyasasının mizahşör ismi Josh Tillman aka Father John Misty, yeni albümünü eşine pek rastlamadığımız bir yolla duyurdu.

Geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabından hemen yukarıdaki videoyu paylaşan Papa John, bir işler peşinde olduğunu belli etmişti. Bünyesinde bulunduğu Bella Union plak şirketiyle sevenlerinin evine bir plak kargolayan sanatçı, üstünde “oynat beni” yazan plakta gizemli bir fon müziği eşliğinde şu sözleri söylüyor: “Father John Misty’nin yeni albümü Chloe and the Next 20th Century, Sub Pop ve Bella Union etiketiyle 8 Nisan 2022’de dinlemeye açılacak. Plak, CD ha bir de kaset olarak satın alabilirsiniz. Çizimlerin falan olduğu güzelller güzeli bir deluxe versiyonu da geliyor. Ciddili mi? Ciddili. Aha albüm bu, şu an dinliyorsunuz. Jonathan Wilson ve Josh Tillman’ın prodüktörlüğünü üstlendiği 11 yeni şarkı… Chloe and the Next 20th Century. Yeni sayılır.”

Chloe and the Next 20th Century için 8 Nisan tarihini not alalım. “Neymiş bu gizemli plak?” diye soranlar için Father John Misty sevenlerinin kaydettiği videoyu aşağı bıraktık.