fleet foxes’ın ilk canlı albümü bu cuma kapımızı çalıyor

fleet foxes’ın ilk canlı albümü bu cuma kapımızı çalıyor


a very lonely solstice


Geçtiğimiz sene sonlarına doğru sürpriz yeni albümü Shore’u beğenimize sunan Fleet Foxes, bir canlı albüm ile tekrar kapımızı çalmaya hazırlanıyor.

Grubun baş kahramanı Robin Pecknold, geçtiğimiz sene Brooklyn’de yer alan St. Ann & The Holy Trinity Kilisesi’nde A Very Lonely Solstice adında bir canlı yayınla grubun eski/yeni şarkılarını akustik bir performansla sergilemişti. Pecknold, işbu canlı performansın bir albüm olarak yayınlanacağını duyurdu. A Very Lonely Solstice canlı yayınıyla aynı adı taşıyacak canlı albüm, 10 Aralık tarihinde, yani önümüzdeki Cuma dijital servislerde yerini alacak. Albümün plak ve CD gibi fiziksel versiyonları ise 2022 baharında satışa çıkacak. Konserin görüntüleri de Cuma günü albümün dijital yayınıyla eş zamanlı olarak YouTube üzerinden yayında olacak.

A Very Lonely Solstice’ın Joan Baez ballad’ı Silver Dagger ve Nina Simone imzalı In the Morning gibi şarkıların Fleet Foxes cover’larına da yer veren şarkı listesini aşağı bıraktık, albüm için Cuma günü burada buluşalım.

A Very Lonely Solstice:

01 Wading in Waist-High Water
02 Sunblind
03 In the Morning
04 Tiger Mountain Peasant Song
05 Maestranza
06 Helplessness Blues
07 Silver Dagger
08 Featherweight
09 A Long Way Past the Past
10 Blue Spotted Tail
11 If You Need To, Keep Time on Me
12 I’m Not My Season
13 Can I Believe You