foo fighters filminden tadımlık bir video geldi

foo fighters filminden tadımlık bir video geldi


studio 666


Bu sene 10. stüdyo albümü Medicine at Midnight ile kulaklarımıza misafir olan Foo Fighters, tüm üyelerinin tam kadro yer alacağı Studio 666 isimli korkusu bol, komedisi gıcır sinema filmini geçtiğimiz ay duyurmuştu. İşbu filme ilk bakışı atma fırsatı bulduğumuz tadımlık bir video yayınlandı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Studio 666 (@studio666movie)’in paylaştığı bir gönderi

Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Pat Smear, Chris Shiflett ve Rami Jaffee’nin başrollerinde yer alacağı Studio 666 filminde Foo Fighters üyeleri Medicine at Midnight albümünü kaydetmek için stüdyoya girer. Kaliforniya, Enciono’daki malikanede kayıtlara başlayan grup üyeleri, albümün akıbetini ve kendi hayatlarını tehdit eden doğaüstü güçlerle karşılaşırlar.

Foo Fighters üyeleriyle beraber Whitney Cummings, Leslie Grossman, Will Forte, Jenna Ortega ve Jeff Garlin gibi isimlerin de rol aldığı Studio 666’in yönetmen koltuğunda Slayer’ın müzik videolarındaki katkılarıyla tanınan BJ McDonnell oturuyor. Jeff Buhler ve Rebecca Hughes ikilisi ise filmin Dave Grohl tarafından tasarlanan hikayesini senaryoya döküyor.

Grohl abimizin “Gülmeye, korkmaya ve headbang yapmaya hazır olun.” sözleriyle tanıttığı Foo Fighters filmi Studio 666, ABD sinema salonlarında 25 Şubat 2022 tarihinde vizyona girecek. Filmin 43 saniye uzunluğundaki tadımlık videosu hemen aşağıda.