frank ocean’dan yeni şarkı alır mıyız?

frank ocean’dan yeni şarkı alır mıyız?


hem de dokuz dakika


Şarkıcı, şarkı sözü yazarı, prodüktör, radyocu yetmediyse bir de kirli çıkı bir moda tasarımcısı olarak tanıdığımız Frank Ocean, özlediğimiz stüdyo kayıtlarına yavaş yavaş geri dönmeye hazırlanırken daha önce yayınlamadığı bir şarkısını radyo programında dinlemeye açtı.

Apple Music 1’da 2017 yılından beri keyfi ne zaman isterse o zaman yayın yapan Ocean, geçtiğimiz günlerde Blonded Radio programına Noel özel bölümüyle geri döndü. Daha önce yayınlanmamış Ocean şarkılarının da yer aldığı yayında ismi bilinmeyen dokuz dakikalık bir şarkı dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sene hayatını kaybeden küçük kardeşine adanan şarkıda Ocean piyano başına geçmiş. Şarkının sözleri ise Iceman adıyla tanınan motivasyon konuşmacısı Wim Hof’tan gelmiş. Iceman’in yaşadığı yas sürecinde kendisine çok yardımı dokunduğunu belirten Ocean, şarkıda onu dinlemekten büyük bir keyif almış.

Halihazırda yeni albüm dedikodularıyla da gündeme gelen Frank Ocean’dan yakın zamanda yeni bir işler bekliyor, isimsiz şarkıyı aşağıya, radyo yayınını ise dinlemek isteyenler için buraya iliştiriyoruz.