gorillaz’dan gözlere şenlik illüstrasyon kitabı

gorillaz’dan gözlere şenlik illüstrasyon kitabı


the gorillaz art book


Bu sene kendiyle aynı adı taşıyan ilk albümünün 20. yılını kutlayan Gorillaz’dan şık ve şık ötesi bir illüstrasyon kitabı tanıtıldı.

Z2 Comics isimli kitabevi iş birliğinde hazırlanan The Gorillaz Art Book, grubun görsel üyeleri 2-D, Murdoc Niccals, Russel Hobbs ve Noodle’ın farklı farklı birçok sanatçı tarafından hazırlanan görsel yorumlamalarını içeriyor. 288 sayfalık dolu dolu kitapta kimlerin emeği yok ki… Robert Smith, Jack Black, Laurie Vincent ve Gorillaz’ın görsel beyni Jamie Hewlett ile beraber The Powerpuff Girls’ün yaratıcısı Craig McCracken, Clone High’ın sanat yönetmeni Tara Billinger, hala döndüre döndüre izlediğimiz Adult Swim çizgi dizisi Adventure Time’ın emektarlarından Erik Fountain, Buffy the Vampire Slayer’ın çizeri Marianna Ignazzi, Mad Max: Fury Road senaristi Brendan McCarthy ve müzik video’larıyla tanınan Ruffmercy de dahil olmak üzere birçok sanatçı bu el emeği göz nuru illüstrasyon kitabına katkıda bulunuyor.

Kitaplığınızı, kahve sehpanızı veya başucunuzu süsleyecek The Gorillaz Art Book, 90$ gibi bir fiyat etiketiyle hemen buradan satın alınabilir durumda. Hediye kabulümüzdür.