halo live-action uyarlamasından bir yeni tanıtım fragmanı

halo live-action uyarlamasından bir yeni tanıtım fragmanı


uzun fragman da yolda


Seneler içinde yılan hikayesine dönen Halo uyarlaması, biz kendisini çoktan unutmuşken geçtiğimiz haftalarda Paramount+ tarafından tekrar hatırlatılmış ve live-action dizi uyarlamasının yolda olduğu duyurulmuştu. 2022’de yayınlanacak diziden bir tanıtım fragmanı daha geldi.

Xbox oyun konsolunun en bilindik markalarından Halo, 2001 yılında oyun dünyasına damgasını vurmuş ve bu zamana kadar sayısız devam oyunuyla adından söz ettirmişti. Halo’nun sinema tarafıysa 2009’dan beri hayli karışık bir durumdaydı. Steven Spielberg’ün yapımcılığını üstleneceği ve Peter Jackson’ın yönetmen koltuğunda oturacağı bir Halo filmi duyurulsa da bu proje bir türlü gerçekleşememişti. Geçtiğimiz senelerde streaming savaşlarına dahil olan Paramount+, sinema uyarlaması gelmese de Halo’ya dizi uyarlamasıyla sahip çıkıyor.

American Gods, Orange Is The New Black ve Defending Jacob gibi yapımlarda rol alan Pablo Schrieber’ın Master Chief rolünde karşımıza çıkacağı Halo’nun uyarlamasında Natascha McElhone, Charlie Murphy, Jen Taylor, Shabana Azmi, Bokeem Woodbine, Kate Kennedy, Natasha Culzac, Yerin Ha ve Bentley Kalu gibi isimler yer alacak. Steven Kane’in senaryosunu yazdığı ve Kyle Killen ile yaratıcılığını üstlendiği dizinin yönetmen kadrosunda ise Otto Bathurst, Jonathan Liebesman, M. J. Bassett, Roel Reiné ve Jet Wilkinson bulunuyor.

Halo’nun dokuz bölümlük live-action uyarlaması 2022 yılı içinde Paramount+ platformunda yayınlanacak. Dizinin ilk uzun fragmanı oyun dünyasının prestijli ödül törenlerinden Game Awards’ta bu hafta gösterime çıkacak. Yeni tanıtım fragmanı için buyursunlar.