hbo, six feet under’a bir şeyler yapıyor

hbo, six feet under’a bir şeyler yapıyor


ciğerimiz kalmamıştır


2001-2005 yılları arasında HBO ekranlarını süsleyip izleyicide ciğer bırakmayan Six Feet Under, yıllar sonra geri dönüyor gibi.

Variety’nin geçtiğimiz gün yayınladığı bir habere göre Six Feet Under’ı konu alan bir proje için HBO’da çalışmalar başlamış durumda. Orijinal serinin yaratıcısı Alan Ball’un ve yürütücü yapımcıları Bob Greenblatt ve David Janollari’nin de dahil olduğu bu projenin bir yeniden çevrim mi ya da serinin günümüzde geçecek hikayeye sahip bir devam dizisi mi olacağı şimdilik bilinmiyor.

“It’s not TV. It’s HBO.” döneminin demirbaşlarından olan Six Feet Under, bir cenaze evi işleten Fisher ailesinin ve her bölümde cenaze evine gelen merhumların yakınlarının yaşantılarını dramatik bir şekilde konu almış ve yayınlanan beş sezonuyla Emmy ve Altın Küre de dahil birçok ödül töreninden sayısız heykelciği evine götürmüştü. Peter Krause, Michael C. Hall, Frances Conroy, Lauren Ambrose, Freddy Rodriguez, Mathew St. Patrick, Rachel Griffiths ve Jeremy Sisto gibi isimlerin başı çektiği dizi, televizyon tarihinin en güzel finallerinden birini yaparak izleyicinin içinde herhangi bir ukde bırakmamıştı.

Hiç gereği yokken sırf HBO Max’e daha da fazla izleyici kazandırmak için dandik bir Six Feet Under projesine imza atıp güzelim dizinin namını lekelerse HBO’ya kırılırız ve de güceniriz. Hala izlemediyseniz Fisher ailesinin kara komik yaşantısına bir göz atmanızı ağız burun kırmalı bir şiddetle tavsiye ediyoruz.