hbo’nun the last of us uyarlamasına nick offerman takviyesi

hbo’nun the last of us uyarlamasına nick offerman takviyesi


aranan kan bulundu


Oyun dünyasının sevilen yapımlarından The Last of Us’ın HBO kalitesiyle ekranlarda fark yaratacağına yürekten inandığımız dizi uyarlamasının kadrosu genişlemeye devam ediyor.

Bella Ramsey ve Pedro Pascal ikilisinin omuz omuza verip Ellie ve Joel karakterlerine hayat vereceği projeye son olarak Murray Bartlett, Merle Dandridge, Gabriel Luna, Anna Torv, Jeffrey Pierce ve Con O’Neill gibi isimler katılmıştı. Dizide Frank karakteriyle karşımıza çıkacak Murray Bartlett, geçtiğimiz gün The Guardian’a verdiği bir röportajda Parks and Recreation ile gönüllere giren Nick Offerman’ın da The Last of Us uyarlamasında yer alacağının haberini verdi.

Post apokaliptik bir atmosfere sahip olması ve dizi formatına uyarlanabilir ana ve yan hikayelerinin yanı sıra “sadece oyunu kadar iyi olabilir mi?” diye görmek için bile izlenebilecek dizi bir başka çok sevilen HBO yapımı Chernobyl’in yaratıcısı Craig Mazin ve oyunun yaratıcılarından Neil Druckmann tarafından hazırlanacak olmasıyla da ayrı bir merak unsuru olmayı sürdürüyor. Druckmann’ın yazar kadrosunda da yer alacağı dizinin yönetmenliğini Ali Abbasi, Kantemir Balagov, Peter Hoar ve Jasmila Žbanić gibi isimler üstlenecek.

İlk sezonu altı bölümden oluşacak The Last of Us uyarlaması 2022’nin sonlarına doğru HBO’nun yolunu tutacak. Merakla bekliyoruz.