henry cavill, yeni james bond olmak için fazlasıyla hevesli

henry cavill, yeni james bond olmak için fazlasıyla hevesli


olur mu olur


Oynadığı beş Bond filminden sonra No Time To Die ile James Bond karakterine veda eden Daniel Craig’in ardından yeni Bond’un kim olacağı sorusu bir süredir sinema dünyasını meşgul ediyor. Yeni Bond adaylarından Henry Cavill, konuyla alakalı bir olumlu açıklama daha yaptı.

DC Genişletilmiş Evreni’nde Superman aka Clark Kent’i, The Witcher’da Geralt’ı canlandırmasıyla ikonik rollerin aranan yüzlerinden biri haline gelen Cavill, geçtiğimiz sene verdiği bir röportajda Bond yapımcıları Barbara Broccoli ve Michael G. Wilson’ın da isteği olursa Bond’u seve seve canlandıracağı açıklamalarında bulunmuştu. Konu hakkında tekrar konuşan ünlü oyuncu şu sözlerle Bond rolü için hevesli olduğunu tekrar hatırlattı: “Şimdilik her şey havada gibi. Neler olacağını yakında görürüz ama evet, Bond’u canlandırmayı çok isterim. Benim için çok heyecan verici olur. Büyük çaplı hikayelerde yer almak bana çok keyif veriyor. Özellikle de popüler olduklarında. Bond’u hangi yöne çekmek istediklerini şu an bilemiyoruz. O yüzden her şey tartışmaya açık diyebilirim. Zaman gösterecek.”

Yeni Bond rolü için şu an Henry Cavill ile beraber Tom Hardy, Regé-Jean Page, Riz Ahmed, Tom Holand, Lashana Lynch, Richard Madden ve Cillian Murphy gibi isimler de güçlü adaylar arasında yer alıyor. İkonik karakter bu sefer kime emanet edilecek, yakın zamanda öğreneceğiz.