how i met your father 18 ocak’ta yayında, fragmanı burada

how i met your father 18 ocak’ta yayında, fragmanı burada


himym oldu sana himyf


How I Met Your Father’ın finalinin hemen ardından çalışmaları başlasa da hem kadro değişikliği hem kanal değişikliğiyle birazcık geç kalan How I Met Your Father’ın yayın tarihi bir fragman eşliğinde duyuruldu: 18 Ocak.

Başta Greta Gerwig’in başrolünü üstlendiği proje bizi zamanında heyecanlandırmıştı, yalan yok. Fakat CBS’in Gerwig’le çekilen pilot bölümü beğenmemesi sonucunda HIMYF projesi iptal edilmişti. Spin-off’un yayın haklarını alan Hulu, Hillary Duff’ın başrolünü üsteleneceği yeni HIMYF projesi için tam gaz çalışmalara başlamıştı.

HIMYF, HIMYM ile neredeyse aynı işlenişe sahip olacak. “Neredeyse” diyoruz çünkü dizi modern zamanlarımıza ayak uydurarak ilişkilerin sosyal medyada ve dating app’lerde geliştiği hikayelere yer verecek. Dizi, adından da anlaşılacağı üzere bu sefer “babayla tanışma” hikayesini ekranlara getirecek.

This Is Us’ın yürütücü yapımcıları arasında bulunan ve Love, Victor dizisinin yaratıcı ekibinde yer alan Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger ikilisi, dizinin senaryosu ve yapımcılığından sorumlu oluyor. How I Met Your Mother dizisinin yaratıcıları Carter Bays ve Craig Thomas da dizinin danışman/yapımcıları arasında bulunuyor. Duff’ın başrolü üstlendiği oyuncu kadrosunda Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran ve Suraj Sharma gibi isimeler yer alıyor. Sex and the City’den Kim Cattrall ve Drake & Josh’ın Josh’ı Josh Peck ise diziye konuk oyuncu olarak katılıyor.

How I Met Your Father, 10 bölümlük ilk sezonuyla 18 Ocak’ta Hulu’da. Fragman için buyursunlar.