iptal edilen cowboy bebop’un ikinci sezonu için imza toplanıyor

iptal edilen cowboy bebop’un ikinci sezonu için imza toplanıyor


cowboy bebop fanları vs. netflix


Cowboy Bebop’un live-action uyarlamasını uzuuun bir bekleyişin ardından nihayet geçtiğimiz ay izleme şansı bulmuştuk. Fakat Cowboy Bebop çok da uzun bir süre hayatta kalamadan, yayınlanmasının ardından yalnızca üç hafta sonra Netflix tarafından iptal edilmişti. Durumu kabullenmek istemeyen Space Cowboy hayranları change.org üzerinden bir imza kampanyası başlattı.

Cowboy Bebop uyarlaması Netflix’te yayınlandığı ilk hafta 74 milyon saat gibi iyi bir izlenme sayısına ulaşsa da ilerleyen günlerde bu istatistik %59 oranında düşmüştü. Netflix de bu orana bağlı olarak uyarlamanın fişini çekmişti. Change.org’ta yaklaşık 54.000 imza toplayan Cowboy Bebop hayranları durumla alakalı kampanya sayfasında şu sözleri paylaşmış: “Anime versiyonunun doğrudan bir kopyası değildi ama yapımcıların bir araya getirdiği dünya muazzamdı ve ikinci bir sezonu hak ediyor.” Dizinin yapımcılarından Javier Grillo-Marxuach ise Netflix’in iptal haberinin hemen ardından Twitter hesabında Cowboy Bebop’un iptal edilmesinden dolayı çok üzgün olduğunu ve aslında ikinci sezon için planladıkları çok iyi işlerin olduğunu belirtmişti.

54.000 imza az değil açıkçası. Bakalım Netflix, Cowboy Bebop hayranlarının sesini duyacak mı? Siz de dizinin sevenlerindenseniz ve sesinizi duyurmak istiyorsanız hemen buraya alalım.