jessica chastain ve michael shannon tekrar buluşuyor

jessica chastain ve michael shannon tekrar buluşuyor


george and tammy


Jeff Nichols imzalı Take Shelter’da severek izlediğimiz Jessica Chastain ve Michael Shannon ikilisi, yıllar sonra bir projede tekrar buluşuyor.

İkiliyi tekrar bir araya getiren George and Tammy isimli biyografik dizi, adından da anlaşılacağı üzere country müziğin ikonik çifti George Jones ve Tammy Wynette’e odaklanıyor. Çiftin kızları Tamala Georgette Jones’un biyografik kitabı The Three of Us: Growing Up with Tammy and George’dan yola çıkarak hazırlanan dizide Chastain ve Shannon ikilisine The White Lotus serisiyle tanınan Steve Zahn da eşlik edecek. Zahn, dizide Tammy Wynette’in ikinci eşi George Richey’i canlandıracak.

George and Tammy’nin senaryosu Dead to Me ve The Affair gibi yapımlarda da adı geçen Abe Sylvia‘nın kaleminden çıkıyor. Altı bölümlük dizinin yönetmenliğini ise Depeche Mode, HIM, Placebo, Bob Dylan gibi sanatçıların müzik videolarında imzası bulunan ve daha önce Lawless filminde Jessica Chastain ile çalışma fırsatı bulan John Hillcoat üstleniyor.

Prodüksiyonu geçtiğimiz günlerde başlayan George and Tammy’nin yayın tarihine dair bir gelişme şimdilik bulunmuyor. Dizi Spectrum isimli ABD menşeili internet üzerinden hizmet veren TV kanalında yayınlandıktan sonra Paramount+ streaming platformunu da ziyaret edecek.