kate winslet’tan mare of easttown’ın olası ikinci sezonuna dair açıklamalar

kate winslet’tan mare of easttown’ın olası ikinci sezonuna dair açıklamalar


olası değil, olmalı


Senenin tartışmasız en iyi yapımlarından HBO imzalı Mare of Easttown, başta mini dizi olarak planlansa da yakaladığı başarının ardından ikinci sezon ihtimalleri üzerinde konuşulmaya devam etti. Bugünse Mare of Easttown’ın olası ikinci sezonuna dair dizinin yıldızı Kate Winslet’tan açıklamalar geldi.

Pennsylvania’nın küçük bir kasabasında yaşanan olayları merkezine alan dizi, özel hayatı karışık durumdaki bir dedektifin bu sorunlarla boğuşurken bir yandan da kasabada işlenen bir cinayeti araştırdığı klasik bir anlatıya sahip. Kate Winslet dizinin ikinci sezon anlatısında ise polis şiddetine yer verilmesi gerektiğini şu sözlerle açıklıyor: “Mare karakterini tekrar oynama şansı bulur muyum, bilemiyorum. Fakat eğer ikinci bir sezon yapacaksak hikayede polis güçlerinin varlığı tartışılmaz zulmünün de yer bulması lazım. Bu gibi durumları görmezden gelemeyiz. Bunların yaşadığımız dönemde hala var olması korkunç bir şey.”

The Leftovers ve Westworld gibi yapımlarda görev almış Craig Zobel’ın yönetmenliğini, Brad Ingelsby’nin ise yaratıcılığını üstlendiği dizi Winslet’a üstün oyunculuk performansıyla ikinci Emmy ödülünü kazandırmıştı. Dizinin akıbeti konusunda yakın zamanda daha fazla bilgi almayı umuyoruz.