keanu reeves de bizim gibi yeni bir constantine filmi istiyor

keanu reeves de bizim gibi yeni bir constantine filmi istiyor


kırmayın şu adamı


Dünya üzerinde kendisini sevmeyen bir kişi bile arasak tarasak bulamayacağımıza inandığımız Keanu Reeves, geçtiğimiz gün The Late Show’da Stephen Colbert’a içini döktü. The Matrix Resurrections ve Bill & Ted Face the Music filmleriyle eski rollerini yad eden Reeves’in gönlünde başka bir film varmış: Constantine.

DC’nin Marvel’a karşı koyduğu sinematik evrenin ilk evrelerinde hayata geçirilen 2005 yapımı Constantine, yayınlandığı yıl pek dikkat çekmese de zaman içinde kültleşen süper kahraman yapımlarından biri olmuştu. Cehennemin dibine kadar gidip yer yüzüne geri dönen Dedektif John Constantine’in melekler şehri Los Angeles’ta iblislere karşı verdiği mücadelesini ekranlara getiren filmin devamı için çalışmalar hiç başlamasa da Reeves, Constantine rolüne geri dönmeyi çok istiyormuş. Colbert’ın “Peki kimse bu filme sahip çıkmak istemedi mi?” sorusuna Keanu üzgün bir şekilde şu cevabı veriyor: “Denedim, Stephen…”

Keanu Reeves’in bu hevesini gören DC ve Warner Bros. cephesinden yeni bir Constantine filmi için çalışmalar başlamazsa yazıklar olsun diyoruz.