kevin feige’den onay geldi, yeni spider-man filmleri yolda

kevin feige’den onay geldi, yeni spider-man filmleri yolda


e bi zahmet


Geçtiğimiz hafta Tom Holland’ı Spider-Man rolünde izleyeceğimiz yeni filmler için çalışmaların başladığını gündeme getiren bir dedikodu ortaya çıkmıştı. Bu dedikodu bizzat Kevin Feige tarafından doğrulandı.

Malumunuz, Spider-Man ile ilgili bir takım hukuki sıkıntılar var. Spidey’miz her ne kadar Marvel çatısı altında yaşayan bir süper kahraman olsa da karakterin yayın haklarını diğer birçok Marvel karakterine sahip olan Disney ve Marvel’ın aksine Sony elinde bulunduruyor. Marvel’ın Sony ile yaptığı anlaşma geçtiğimiz Cuma vizyona giren Spider-Man: No Way Home ile son buldu. Fakat MCU kurucusu ve Marvel Studios başkanı Kevin Feige’in belirttiğine göre Sony ve Marvel, Spider-Man markası için tekrar masaya oturmuş. Feige, yeni Spider-Man filmleri için de çalışmaların başlayacağını doğrulamış.

Vizyon haftasında ABD’de 253 milyon dolar, globalde ise toplamda 587 milyon dolar hasılat elde eden Spider-Man: No Way Home’un ardından Marvel’ın Spider-Man markasından vazgeçmesi pek de olası değildi zaten. Tom Holland ve Spider-Man’i gelecekte neler bekliyor, merak etmiyor değiliz.