normal people ekibinin yeni dizisine ilk bakış

normal people ekibinin yeni dizisine ilk bakış


conversations with friends


Geçtiğimiz yılın flaş dizisi Normal People’ın yazarı Sally Rooney’nin aynı adlı romanından uyarlanacak Conversations with Friends için çalışmalar bir süredir devam ediyor. Aynı ekipten gelen dizi neredeyse tamamlanmış durumda. Diziden ilk görsel de geldi.

Bashi geçen bu görsel maalesef çok kısa. Hatta saniyelik bile değil. Bahsettiğimiz görsel BBC’nin 2022 yayın programını tanıttığı bir videodan geliyor. Peaky Blinders, Killing Eve, The Responder, A Very British Scandal, Mood, The Tourist ve Chloe gibi eski/yeni birçok BBC yapımının tanıtıldığı videoda Conversations with Friends’i de ucundan görüyoruz.

Normal People’da olduğu gibi Alice Birch‘ün senaryosunu yazdığı dizinin bazı bölümlerinde yönetmenliği Lenny Abrahamson üstleniyor. 12 bölümden oluşan Conversations with Friends, Dublin’de üniversite öğrencisi olan iki genç kadının evli bir çiftle yaşadıkları tuhaf ve beklenmedik ilişkisini ve bu dört insanın yaşananlarla beraber hayatlarındaki değişimleri konu alıyor. Hem BBC’de hem de Hulu’da yayınlanacak dizinin ana oyuncu kadrosunda Joe Alwyn, Jemima Kirke, Sasha Lane ve Alison Oliver gibi isimler yer alıyor.

Conversations with Friends’in yayın tarihi henüz belirsiz. Fakat aşağıdaki videodan anladığımız kadarıyla diziyi önümüzdeki yıl içinde izleme şansı bulacağız.