primavera sound’dan alev gibi bir line-up ile los angeles çıkarması

primavera sound’dan alev gibi bir line-up ile los angeles çıkarması


kimler yok ki...


2001’den beri Barcelona’da, 2012’den beri ise Porto’da her sene bir metrobüs dolusu line-up’ıyla şov üstüne şov yapan Primavera Sound, 2022’de sınırlarını genişletiyor. Los Angeles, Santiago ve Buenos Aires gibi şehirlere de açılacağını duyuran festivalin Los Angeles ayağından manyakça iyi bir line-up açıklandı.

Duyurduğu isimlerle prestij üstüne prestij katan festivalin Los Angeles ayağında kimler var diye merak ediyorsanız, paylaşalım. Kimler yok ki… Ağustos’ta PSM Loves Summer kapsamında İstanbul’a da uğrayacak Arctic Monkeys ile beraber Lorde ve Nine Inch Nails’in headline’ı çektiği Primavera Sound Los Angeles’ın kabarık konuk listesinde Arca, Bicep, Boy Harsher, Cigarettes After Sex, Clairo, Darkside, Faye Webster, James Blake, Jehnny Beth, John Talabot, Khruangbin, Kim Gordon, King Krule, Low, Mitski ve Tim Hecker gibi nokta atışı isimler yer alıyor. “Az koy, insan yiyecek.” sözüne kafa göz girişen line-up’a daha fazla ismin katılacağı da açıklandı.

Primavera Sound Los Angeles 2022, 12-18 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek. Bir gün bu topraklara da uğramasını dilediğimiz Primavera’nın Los Angeles ayağının sıralı tam line-up’ı meraklılarına hemen aşağı iliştirilmiştir.