radiohead beleş sanal sergisini dolaşmak ister misiniz?

radiohead beleş sanal sergisini dolaşmak ister misiniz?


kid a mnesia exhibition


Kid A ve Amnesiac albümlerinin 20. yıla özel buluşması KID A MNESIA’yı geçtiğimiz ay sevenleriyle buluşturan Radiohead’in albüme özel hazırlanan sanal sergisi KID A MNESIA Exhibition yayında.

Nigel Godrich’in ses tasarımlarından ve Thom Yorke & Stanley Donwood ikilisinin orijinal çizimlerinden yaratılan karmaşık bir dijital/analog evren.” şeklinde tanıtılan sanal serginin ilk etapta Londra’da fiziksel olarak düzenlenmesi planlansa da pandemi sebebiyle bu fikirden vazgeçilmiş. Sergiden vazgeçmek istemeyen çok güçlü üçlü, KID A MNESIA Exhibition’ı sanal yollarla meraklılarıyla buluşturmayı tercih etmiş. Radiohead’in dünyasına sanal bir yolculuk yapmamıza vesilen olan sergi, set tasarımcısı Christine Jones’un, yapımcı Matthew Davis’in, [NameTheMachine] ve Arbitrarily Good Productions isimlerindeki oyun geliştiricisi stüdyoların ve Epic Games’in katkılarıyla hazırlanmış.

KID AMNESIA Exhibition, Mac, PC ve PlayStation 5 platformları için Epic Games üzerinden ücretsiz olarak yayınlandı. Sergiyi turlamak isteyenleri hemen buraya alalım.