ridley scott’ın bilim kurgu dizisi raised by wolves’un ikinci sezonundan fragman

ridley scott’ın bilim kurgu dizisi raised by wolves’un ikinci sezonundan fragman


3 şubat’ta dönüyor


Geçtiğimiz sene HBO Max’te yayınlanan ilk sezonuyla beğenileri toplayan Raised by Wolves’un ikinci sezonundan bir fragman paylaşıldı.

Ridley Scott’ın hem yürütücü yapımcılığını üstlendiği hem de ilk iki bölümünde kamera arkasına geçtiği Raised by Wolves, insanların yeni adım attığı bir gezegende çocukları yetiştirmekle görevlendirilen iki android‘in hikayesini anlatıyor. Büyümekte olan koloniler ve din kavgaları nedeniyle bölünmenin eşiğine gelirken, bu android’lerin insanların inançlarını kontrol etmenin beklediklerinden çok daha güç olduğunu fark etmesinden sonra dizide olaylar şekillenmeye başlıyor.

Raised by Wolves’un yaratıcılığını Denis Villeneuve imzalı Prisoners’ın senaryosunu kaleme alarak akıllarda kalan Aaron Guzikowski üstleniyor. Amanda Collin ve Abubakar Salim ikilisinin başrolleri paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Vikings dizisi ile yıldızı parlayan Travis Fimmel ile beraber Winta McGrath, Niamh Algar, Matias Varela, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Jordan Loughran, Aasiya Shah ve Ivy Wong gibi isimler yer alıyor.

Raised by Wolves, ikinci sezonuyla 3 Şubat tarihinde HBO Max ekranlarında olacak. Dizinin yeni sezon fragmanı hemen aşağıda.