robert pattinson’lı the batman filmiyle ilgili acayip bir dedikodu var

robert pattinson’lı the batman filmiyle ilgili acayip bir dedikodu var


yoksa o mu geliyor?


DC’nin Robert Pattinson’lı yeni Batman filmi The Batman, bir süredir sinema dünyasının merakla beklediği yapımlar arasında. Matt Reeves yönetmenliğinde çekilen ve diğer Batman filmlerinden oldukça farklı bir yol izleyeceği konuşulan filmden enteresan bir dedikodu geldi. Bu dedikodudan hemen aşağıda bahsedelim ama şimdiden belirtelim de, hafiften spoiler içerebilir.

Batman’in dedektif yönünü göreceğimiz ve noir bir temada olacağı belirtilen filmde hangi baş kötülerin yer alacağını halihazırda biliyoruz. Paul Dano’nun canlandıracağı The Riddler, John Turturro’lu Carmine Falcone ve Colin Farrell’li Penguin, bu isimler arasında başı çekiyor. Fakat biri eksik gibi, değil mi? Evet, kimden bahsettiğimizi anladınız.

The Hollywood Reporter’ın yayınladığı bir habere göre Warner Bros, The Batman için iki final sahnesi çekmiş. Bu sahnelerin biri dümdüz, olaysız biterken diğerinde Joker’le karşılaşıyormuşuz. Filmin test gösterimleri geçtiğimiz hafta tamamlanmış ve hangi final sahnesinin filme ekleneceği belli olmuş bile ama gelen dedikodular arasında bu bilgi yer almıyor. Peki bu dedikodular gerçek çıkarsa Joker’i kim canlandıracak dersiniz? İşin o kısmı da acayip.

Dunkirk, The Killing of a Sacred Deer ve son olarak Eternals gibi yapımlarda karşımıza çıkan İrlandalı genç yetenek Barry Keoghan, The Batman’de Gotham Polis Departmanı baş komiseri James Gordon’ın yardımcısı Komiser Stanley Merkel rolüyle yer alıyor. Gelen dedikoduya göre filmin yönetmeni Matt Reeves, Stanley Merkel karakterine çizgi romanlardan farklı bir yön çizerek karakteri Joker’in farklı versiyonlarından biri olarak karşımıza çıkarmayı hedefliyormuş ve eğer filmin Joker’li sonunu görecek olursak karakteri Keoghan’dan başkası canlandırmayacakmış. Keoghan’ın kardeşi Eric Keoghan’ın Facebook hesabı üzerinden “Kardeşimin The Batman filminde Joker’i canlandıracağı sonunda ortaya çıktı demek? İnanılır gibi değil.” şeklinde bir paylaşım yapıp hemen ardından silmesi, bu dedikoduları hayli güçlendiriyor.

Bu dedikodular gerçek olur mu, bilemiyoruz. Fakat olursa filmde Joker’i canlandırması için Barry Keoghan’dan daha iyi bir cast seçimi düşünemiyoruz. Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Jeffrey Wright, Paul Dano, Colin Farrell, Andy Serkis, John Turturro, Barry Keoghan ve Peter Sarsgaard gibi isimleri bir araya getirecek The Batman, 4 Mart 2022’de vizyona girecek. Beklemedeyiz.