servant’ın üçüncü sezonuyla tüyler diken diken

servant’ın üçüncü sezonuyla tüyler diken diken


hoş geldin ürkünç bebek


M. Night Shyamalan ve Apple TV+’ın el ele verip dil altı hapı eşliğinde izlememizi tembihlediği Servant’tan üçüncü sezon fragmanı geldi.

Bebeklerini trajik bir şekilde kaybeden Dorothy ve Sean çiftinin enteresan bir terapi yöntemi olarak düşmanımızın başına gelmesinlik, böyle tövbe estağfirullahlık korkunç suratlı oyuncak bir bebek sahiplenmesinin ve bu bebeğe bakması için Leanne isimli en az bebek kadar korkunç, suratsız bir bakıcı tutmalarının ardından gelişen olayları izlediğimiz Servant, ikinci sezonuyla sene başında gerim gerim germe işlemini tam gaz devam ettirmişti. Dizinin yeni sezon fragmanında gördüğümüz kadarıyla bu gerilim kaldığı yerden devam ediyor.

Servant’ın başrollerini Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free ile beraber Harry Potter serisinin havuç kafası Rupert Grint üstleniyor. Dizinin yeni sezonunda oyuncu kadrosuna GLOW ve Mr. Robot gibi yapımlardan tanıdığımız Sunita Mani de hızlı mı hızlı bir giriş yapıyor.

Servant’ın yine 10 bölümden oluşacak yeni sezonunun yönetmen kadrosu da ilgi ve merakımızı gıdıklayan cinsten desek ağzımız yalan kokmaz. M. Night Shyamalan ve kızı Ishana Night Shyamalan’ın da yer aldığı yönetmen kadrosunda korku sinemasına gönül veren Carlo Mirabella-Davis, Dylan Holmes, Celine Held, Logan George, Kitty Green gibi isimlerle beraber yakın dönemde Goodnight Mommy ve The Lodge filmleriyle hayli dikkat çeken Veronika Franz ve Severin Fiala ikilisi de dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor.

Dizinin yeni sezonu için 21 Ocak tarihini not ettik, fragmanı aşağı bıraktık.