squid game’in yaratıcısı üçüncü sezon için de planlar yapıyor

squid game’in yaratıcısı üçüncü sezon için de planlar yapıyor


iki gelseydi önce?


Yayınlanmasının ardından popülaritesi hızla yükselen ve dünya çapında bir fenomene dönüşen Netflix yapımı Güney Kore dizisi Squid Game’in yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, dizinin üçüncü sezonu içinde yayın platformu ile görüşmeler halindeymiş.

Maddi zorluklar çeken yüzlerce kişinin katıldığı, çocuk oyunlarından oluşan bir yarışmada, katılımcıların büyük bir para ödülünü kazanmak için giriştikleri ölümcül rekabetlerine şahit olduğumuz Squid Game’in yaratıcısı Dong-hyuk, dizinin ikinci sezon akıbeti hakkında geçtiğimiz aylarda şu sözleri söylemişti: “İkinci bir sezon için büyük bir talep oluştu. İzleyiciler bana resmen başka bir seçenek bırakmadı. İkinci sezon gelecek. Şu an planlama aşamasındayım. Ama ne zaman geleceğini ve olayların nasıl ilerleyeceğini söylemek için şu an çok erken.” Güney Koreli KBS kanalında röportaj veren Dong-hyuk’un dizinin sadece ikinci sezonu için değil, üçüncü sezonu için de planları varmış. Netflix ile görüşmelerine devam eden Dong-hyuk yakın zamanda Squid Game’in akıbetiyle alakalı bir sonuca varılacağını belirtmiş.

Yeni sezona zaten kesin gözüyle bakıyorduk fakat üçüncü sezon haberinden anladığımız kadarıyla Squid Game furyası daha uzun bir süre devam edecek gibi görünüyor.