the king’s man’den vurdulu kırdılı bir fragman daha

the king’s man’den vurdulu kırdılı bir fragman daha


işte kaliteli aksiyon


2014 yılında vizyona giren The Secret Service ile başlayan ve 2017’de beyaz perdede gördüğümüz ikinci film The Golden Circle ile devam eden Kingsman serisinin geçmişe yolculuk yaptıran üçüncü filmi The King’s Man’den vizyon öncesi artık kaçıncısı olduğunu sayamadığımız bir fragman daha paylaşıldı.

Serinin hikayesini neredeyse bir asır öncesine kadar götürecek The King’s Man’de filme de adını veren Kingsman istihbarat örgütünün kuruluş yıllarını ve aynı yıllar içinde örgütün milyonlarca kişinin hayatını etkileyecek büyüklükte yıkımlara sebep olabilecek baş kötüleri durdurma çabalarını izleyeceğiz. Peki kim bu baş kötüler? Gavrilo Princip, Mata Hari ve Rasputin.

The King’s Man’in odağına aldığı baş kötüler arasında tarihte adı yer etmiş üç isim bulunuyor. Bunlardan ilki Gavrilo Princip, 1914 yılında Avusturya Arşidükü Franz Ferdinand’a suikast kurup I. Dünya Savaşı’nın başlamasındaki büyük rolüyle tanınıyor. İkincisi ise “Süper Ajan” olarak tanınan Mata Hari. Yine I. Dünya Savaşı’nın figürlerinden biri olan Hari, Alman ajanı olarak suçlanmasıyla biliniyor. Üçüncü baş kötümüz ise Rasputin. Adına şarkılar bile yazılan Rasputin’i anlatmamıza gerek var mı, bilmiyoruz. Boney M., şurada dinleyebileceğiniz meşhur şarkısında güzel güzel anlatıyor zaten, sözü onlara bırakıyoruz.

The King’s Man’in oyuncu kadrosunda Harris Dickinson, Ralph Fiennes, Djimon Hounsou, Alison Steadman, Aaron Taylor-Johnson, Matthew Goode, Gemma Arterton ve Tom Hollander gibi isimler yer alıyor. Filmin 22 Aralık tarihinde vizyona gireceğini hatırlatıyor ve baş kötülerimizin güçlü ve zayıf yönlerini görebileceğimiz son fragmanı aşağı yapıştırıyoruz.