the matrix resurrections’tan vizyon öncesi bir fragman daha

the matrix resurrections’tan vizyon öncesi bir fragman daha


kısa saçlı neo gelmiştir


Duyurulduğu tarihten beri merakla beklediğimiz The Matrix Resurrections’tan vizyona girmesine günler kala bir fragman daha yayınlandı.

White Rabbit eşliğinde heyecan pompalayan ilk fragmanda uzun saçlarıyla John Wick’ten hallice bir Neo karşımıza çıkmıştı. Yeni fragmanda ise saçı sakalı toparlamış subay tıraşlı bir Neo’yu görmek mümkün. Sinopsisi hala sır gibi saklanan filmin yeni fragmanından anladığımız kadarıyla Thomas Anderson aka Neo, yıllar sonra tekrar beyaz tavşanı takip ederek simülasyona kafa tutup gerçekliğin yoluna baş koyacak.

Lana Wachowski‘nin kardeşi Lilly Wachowski’den ilk defa ayrı gayrı takıldığı ve tek tabanca yazıp yönettiği The Matrix Resurrections’da Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss‘u Neo ve Trinity rolleriyle yeniden izleme şansı bulacağız. Filmde bu ikiliye Jonathan Groff, Jada Pinkett Smith, Neil Patrick Harris ve Yahya Abdul-Mateen II gibi isimler eşlik edecek. The Matrix Resurrections’ın ülkemizde 24 Aralık’ta vizyona gireceğini hatırlatıyor ve yeni fragmanı aşağı iliştiriyoruz. Afiyet olsun.