the wheel of time’ın ikinci sezonuna taze kanlar eklendi

the wheel of time’ın ikinci sezonuna taze kanlar eklendi


hoş geldiler


Şu sıralar ilk sezonuyla Prime Video’da yoğun bir ilgiyle takip edilen The Wheel of Time’ın ikinci sezon kadrosuna yepyeni isimler katıldı.

Amazon’un her bir bölümü için 10 milyon dolar gibi büyük bir bütçeyi gözden çıkardığı The Wheel of Time, halihazırda hayli kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip. David Fincher imzalı Gone Girl ile aklımızı alan ve son olarak Netflix yapımı I Care A Lot filminde karşımıza çıkan Rosamund Pike’ın başrolü üstlendiği dizide Josha Stradowski, Marcus Rutherford, Zoë Robins, Madeleine Madden, Michael McElhatton, Álvaro Morte, Maria Doyle Kennedy, Priyanka Bose, Daryl McCormack, Sophie Okonedo, Clare Perkins, Kae Alexander ve Barney Harris gibi isimler yer alıyor. Bir başka Amazon yapımı Hanna’dan Guy Roberts, Netflix’in dönem dizisi The Last Kingdom’dan Arnas Fedaravicius ve Da Vinci’s Demons dizisiyle tanınan Gregg Chilingirian gibi oyuncular da dizinin epik hikayesine ikinci sezonda katılacak.

Robert Jordan’ın her biri tuğla gibi 15 cilde sahip olan, yaklaşık 10.000 sayfalık külliyatıyla Game of Thrones’u ikiye katlayan, hatta birçok fantastik edebiyat okuyucusuna göre GoT’un getir götürünü yapacağı bir evrene sahip olan The Wheel of Time, Aes Sedai adındaki, sadece kadınlardan oluşan gizemli bir grubun üyesi Moiraine’in Two Rivers isimli küçük bir kasabada yaşayan beş genç erkek ve kadınla beraber insanlığın kaderini belirleyecek bir yolculuğa çıkmasına odaklanıyor.

The Wheel of Time’ın 8 bölümlük ilk sezonunun şu sıralar Prime Video’da yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin ikinci sezonunun prodüksiyonu geçtiğimiz günlerde Prag’da başladı.