tom hardy ile tatlı rüyalar

tom hardy ile tatlı rüyalar


bize bir masal anlatır mısın tom hardy?


Bu gece aksiyon yok. Adam dövmek, silah çekip racon kesmek, post-apokaliptik dünyalarda sağ kalmaya çalışmak, Venom’a dönüşüp millete sataşmak yok. Bu gece masal okuyup tatlı rüyalar dilemek var. Tom Hardy’nin CBeebies serisinden bir bölüm daha yayında.

Daha önce BBC’nin CBeebies Bedtime Stories programında patili dostları Woody ve Zora (Woody maalesef artık rahmetli…) eşliğinde çocuk hikayeleri okuyan Tom Hardy, yılbaşına özel tekrar kamera arkasına geçip bir hikaye daha okudu. Tom Hardy için Dolly Parton, Elton John, Tom Hiddleston, Robbie Williams, Felicity Jones, Mark Ronson ve Orlando Bloom gibi isimlerin de geçmişte konuk olduğu CBeebies’in en büyük gediklilerinden biri desek yanılmayız. Anneler günü, sevgililer günü gibi özel günlerde programa katılıp çocuk hikayeleri okuyan Hardy, altıncı defa CBeebies’e konuk oldu.

Bu sefer de yılbaşı vesilesiyle programa katılan Hardy, Rob Biddulph’un An Odd Dog Christmas isimli çocuk hikayesini okumak için kamera karşısına geçti. Programın yeni bölümü için buraya, önceki bölümleri izlemek için aşağı alalım. İyi uykular, tatlı rüyalar diliyoruz.