tom holland’lı yeni bir spider-man filmi için çalışmalar başlamış bile

tom holland’lı yeni bir spider-man filmi için çalışmalar başlamış bile


oyna bakalım çocuk adam


Marvel Sinematik Evreni sevdalıları için bir süredir teorilerin, dedikoduların ve tırnak kemirmelerin ana merkezi olan Spider-Man’in son model Peter Parker’ı Tom Holland’ın ikonik süper kahramanımızı bir defa daha canlandıracağı dedikodusu geldi.

Önümüzdeki Cuma Spider-Man markasının son filmi Spider-Man: No Way Home vizyona girecek. Çoklu evrenlere yer veren filmde Tobey Maguire ve Andrew Garfield’lı eski Spidey’lerin de yer alıp almayacağı bir süredir büyük bir merak konusu. Diğer bir merak konusu ise Tom Holland’ın No Way Home’dan sonra Spider-Man ve Marvel ile olan akıbeti. Spider-Man markasının yayın haklarını elinde tutan Sony’nin markanın geleceği ile ilgili Disney ve Marvel ile bir anlaşma yapması gerekiyor. Puck’ın haberine göre bu anlaşma çoktan yapılmış ve Tom Holland’ın yer alacağı dördüncü bir film için çalışmalar başlamış bile. Henüz çok erken aşamada olan bu filmin konusu hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor fakat Venom: Let There Be Carnage’ı izleyenlerin kafalarında bir şeyler canlanmış olabilir.

Bahsi geçen bu film yeni bir Spider-Man üçlemesinin öncüsü olur mu, emin değiliz. “30 yaşıma kadar Spider-Man’i canlandırırsam kariyerimde bir sıkıntı vardır.” şeklinde açıklamalar yapan Holland’ı daha kaç Spider-Man filminde görürüz, bilemiyoruz.