vincent gallo, yeni bir filmle yıllar sonra oyunculuğa geri dönüyor

vincent gallo, yeni bir filmle yıllar sonra oyunculuğa geri dönüyor


shut in


Buffalo ’66, The Brown Bunny ve Promises Written in Water gibi Amerikan bağımsız sinemasının önde gelen filmlerine imza atan Vincent Gallo, 2013’te bıraktığı oyunculuk kariyerine geri dönüyor.

Son olarak Jinrui Shikin isimli bir Japon filminde rol alan Gallo, Eagle Eye, The Salton Sea ve I Am Number Four gibi filmlerin yönetmeni D.J. Caruso’nun yeni uzun metrajı Shut In’de başrollerden biri olarak karşımıza çıkacak. Senaryosu Melanie Toast tarafından kaleme alınan film, Jessica isimli iki çocuk annesi genç bir kadının eski eşi Rob ve Rob’un uyuşturucu bağımlısı yakın arkadaşı tarafından tutsak edilişini konu alacak. Margaret Qualley’nin daha çok müzisyen kimliğiyle karşımıza çıkan ablası Rainey Qualley genç anne Jessica’yı, Jake Horowitz Rob’u, Vincent Gallo ise Rob’un arkadaşını canlandıracak.

Shut In’in prodüktörleri arasında ABD’nin sağ görüşlü muhafazakar basın sitesi The Daily Wire’ın kurucusu Ben Shapiro’nun ve geçtiğimiz senelerde ismi türlü skandallara karışan Dallas Sonnier’in olması, filmin tartışmalara konu olması için beklenti yaratıyor. Geçtiğimiz senelerde Donald Trump’a takdirlerini sunduğu bir açık mektup yayınlayan ve muhafazakar görüşte olduğu bilinen Vincent Gallo’nun da bu tartışmalarda payının büyük olacağını beklemek yanlış olmaz gibi.

Shut In, beyaz perdeyi es geçip direkt The Daily Wire üzerinden yayınlanacak. Filmin fragmanını hemen aşağı bıraktık.