yeni nesil texas chainsaw massacre, netflix’in yolunu tutuyor

yeni nesil texas chainsaw massacre, netflix’in yolunu tutuyor


gerek var mıydı?


Halloween, Scream, Friday the 13th ve daha nice kült korku filmlerini vasat altı yeniden çevrimlerle tekrar tekrar önümüze sunmaktan yorulmayan Hollywood’dan şimdi de Texas Chainsaw Massacre hamlesi geliyor. Teen-slasher türünün öncü filmi, yeni nesil versiyonuyla Netflix’te yayınlanmaya hazırlanıyor.

Leatherface’in neredeyse 50 yıllık inzivasının ardından Teksas şehrinde tekrar terör estireceği film, Toby Hooper’ın 1974 yapımı orijinal Texas Chainsaw Massacre’in ardından aynı hikayeyi beyaz perdeye taşıyacak dokuzuncu film olarak karşımıza çıkıyor. Filmin yönetmen koltuğunda David Blue Garcia oturuyor. Don’t Breathe’in ve 2013 yapımı Evil Dead yeniden çevriminin yazarları Fede Álvarez ve Rodo Sayagues’in oluşturduğu yeni Leatherface hikayesini ise Chris Thomas Devlin senaryolaştırıyor.

Filmin pek bir beklenti içine girmememizi tembihleyen mütevazı oyuncu kadrosu Sarah Yalkin, Elsie Fisher, Mark Burnham, Moe Dunford, Neil Hudson, Jessica Allain, Olwen Fouéré, Jacob Latimore ve Alice Krige gibi isimlerden oluşuyor.

Yeni nesil Texas Chainsaw Massacre, 18 Şubat’ta Netflix’te gösterime girecek. Filmin fragmanı meraklısına hemen aşağıda.