yeni vampire weekend albümü tahmin ettiğimizden de yakın

yeni vampire weekend albümü tahmin ettiğimizden de yakın


ezra koenig'den haberler


Son albümü Father of the Bride’ı 2019 yılında servis eden Vampire Weekend’in frontman’i Ezra Koenig, grubun sıradaki albümüne dair açıklamalarda bulundu.

Blink-182’dan Mark Hoppus’un After School Radio programına konuk olan Koenig, Father of the Bride’ın yayınlanmasının üzerinden neredeyse üç sene geçmiş olmasının şaşkınlığını üzerinden atamıyormuş. Koenig de bizler gibi COVID ile geçirdiğimiz 1.5 seneyi yaşanmış olarak saymak istemiyormuş. Bu şaşkınlığın ardından albüm konusuna dönen sanatçı, Hoppus’a yeni albümle alakalı şu sözlerle güncel detaylar verdi: “Bir süredir üzerinde çalıştığımız şeyler var. İngiltere’de kayıtlara devam ediyorduk, şimdi Los Angeles’a dönüyoruz. Bir albümü dolduracak kadar şarkımız var. Sen de biliyorsundur, bir şarkıyı tamamlayana kadar sürekli kurcalarız. Aranjmanı, sözleri sürekli değiştiririz. Ama bu albümü o açıdan da bitirmeye çok yakınız. Albümün bitmesi ne kadar vakit alır bilemiyorum ama elimizde bulunan yeni işlerle alakalı düşüncelerimiz iyi yönde. O yüzden, evet, yılbaşı tatilinden sonra stüdyoda geçireceğimiz uzun bir dönem bizi bekliyor.”

Koenig ve Hoppus’un albüm haricinde I Think You Should Leave şarkısı, Blink-182, yeni Paul Thomas Anderson filmi Licorice Pizza ve daha birçok konu üzerine ettikleri uzun sohbeti dinlemek isterseniz buraya alalım.