zoë kravitz catwoman rolüne hazırlanmak için kedileri dövüşürken izlemiş

zoë kravitz catwoman rolüne hazırlanmak için kedileri dövüşürken izlemiş


pattinson da yarasaları izlesin?


2022’nin gözde filmlerinden olacağına şimdiden kesin gözüyle baktığımız The Batman’in kedi kadını Zoë Kravitz, rolüne hazırlanırken ilginç bir yol izlemiş.

Filmde Catwoman aka Selina Kyle’ı canlandıran Kravitz, rolü için kedilerden ve kedigillerden ilham almaya çalışmış. Kedilerin ve aslanların doğal yaşamlarını içeren görüntüleri tekrar tekrar izleyen sanatçı bu hayvanların kendilerine has hareketlerini Catwoman’da denemeye çalışmış. Empire’a konuşan Kravitz, rolüne hazırlanışını şu sözlerle belirtiyor: “Kedileri ve aslanları dövüşürken gözlemledik ve benimle aynı cüssede olsalar nasıl davranırlar diye düşündük. Batman, Catwoman’dan çok daha güçlü. Peki Catwoman’ın özellikleri neler? Hızlı ve kurnaz olması. Biz de bu özellikleri düşünüp farklı farklı dövüş sanatlarını kedilere özel dans hareketleriyle harmanlamaya çalıştık.”

Bir tarafta Kurt Cobain’den ilham alınan bir Bruce Wayne, diğer tarafta ciddi anlamda kedi olmaya çalışan bir CatwomanThe Batman’de bizi çok farklı şeylerin beklediğini şimdiden söylebiliriz gibi.