after life’ın final sezonundan ilk fragman

after life’ın final sezonundan ilk fragman


14 ocak'ta netflix'te


Ricky Gervais’ın bir süredir ağzımıza birkaç parmak bal çalarak tanıtımını yaptığı yeni After Life sezonundan nihayet bir fragman geldi. Dizinin üçüncü ve final sezonu 14 Ocak’ta Netflix’te.

Orijinalinde bir sezonluk mini dizi olarak planlanan ama yakaladığı büyük popülerlikten sonra ikinci sezonu, derken üçüncü sezonu gelen dizi; mükemmel bir hayata sahip olan Tony’nin karısı Lisa’nın vefatından sonra her şeyi salmasını ve hayatın merkezine kendini koymasını anlatıyor. İkinci sezonda ilk sezona kıyasla daha az pislik olan Tony’nin bu sezon daha da iyi kalpli birine dönüşeceğini tahmin ediyoruz. Karısının kendisine verdiği “iyi bir insan olma” temalı öğütleri dinleyip kendisine çeki düzen vermeye başlayan Tony, bu fırsatı aynı zamanda etrafındaki insanlarla olan ilişkilerini düzeltmek için de kullanacaktır.

İlk iki sezonda olduğu gibi yine altı bölümden oluşacak üçüncü sezonda mendebur surat Tony ve sevimlilikte sınır tanımayan köpkesini son defa izleme fırsatı bulacağız. Dizinin final sezonunda Ricky Gervais ile beraber Penelope WiltonDavid BradleyAshley JensenTom BasdenTony WayDavid EarlJoe WilkinsonKerry GodlimanMandeep DhillonJo HartleyRoisin Conaty ve Diane Morgan gibi isimler de tam kadro yer alacak.

After Life’ın final sezonu için 14 Ocak tarihini bekliyor, lafı uzatmadan fragmanı aşağı bırakıyoruz.