bel-air’in taze prensi ilk fragmanıyla karşımızda

bel-air’in taze prensi ilk fragmanıyla karşımızda


taze will smith


Will Smith’i üne kavuşturan The Fresh Prince of Bel-Air dizisinin yeniden çevrimi Bel-Air, 13 Şubat tarihinde Peacock’ta ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin ilk fragmanı bugün yayınlandı.

90’lı yılların sevilen sit-com’larından biri olarak hatırlanan The Fresh Prince of Bel-Air’de Will Smith, kendiyle aynı adı taşıyan bir genci canlandırıyordu. Dizide Philadelphia sokaklarında haylazlık yapan genç Will, annesinin zoruyla Philadelphia’daki hayatını bırakıp teyzesinin eşi ve çocuklarıyla beraber yaşadığı, Kaliforniya’nın lüks semti Bel-Air’deki malikanesine gönderiliyor. Yeni nesil Bel-Air de tamamen aynı konuyu işliyor fakat tek bir farkla. 90-96 yılları arasında yayınlanan The Fresh Prince of Bel-Air sit-com dizisi olarak karşımıza çıkarken, 2022 model Bel-Air ise hikayenin dramatik tarafına atıfta bulunuyor ve Will’in Bel-Air’de yaşayacağı zorlukları ekrana getiriyor.

Dizide Will Smith rolüyle oyunculuk hayatına imza atmaya hazırlanan Jabari Banks’in yanı sıra Adrian Holmes, Cassandra Freeman, Olly Sholotan, Coco Jones, Akira Akbar, Jimmy Akingbola, Jordan L. Jones ve Simone Joy Jones gibi isimler yer alıyor. Bel-Air’in haklarını elinde bulundurmak için HBO Max ve Netflix’e karşı büyük bir savaş veren Peacock, dizi için şimididen iki sezonluk bir anlaşma yapmış durumda. Dizinin yapımcıları arasında Will Smith‘in de adı geçiyor.

Bel-Air, ilk üç bölümüyle 13 Şubat’ta Peacock’ta yayın hayatına başlayacak. Fragman için buyursunlar.