beş yeni beach house şarkısı ile once twice melody’de üçüncü perde

beş yeni beach house şarkısı ile once twice melody’de üçüncü perde


hoş geldin depresyon bebek


Baltimorelu rüya gibi dream pop ikilisi Beach House, Kasım ayında duyurdukları yeni projeleri Once Twice Melody’nin üçüncü bölümünü paylaştı. Beş yeni Beach House şarkısı bizlerle.

Bölümler halinde dinlemeye açılan Once Twice Melody’nin ilk iki bölümünde dörder şarkı dinlemiştik. Albümün üçüncü bölümünde ise Sunset, Only You Know, Another Go Around, Masquerade ve Illusion of Forever isimlerinde beşi bir yerde değerinde beş şarkı yer alıyor. Once Twice Melody’nin dördüncü ve son bölümü ise 18 Şubat’ta yayınlanacak.

Geniş bir yaylı orkestra eşliğinde kaydedilen albümün aranjmanını David Campbell üstleniyor. Albümün miks kısmında ise ikiliye Alan Moulder, Caesar Edmunds, Trevor Spencer ve Dave Fridmann gibi isimler destek çıkıyor. Beach House, albümün üçüncü bölümüyle beraber yine gözlere bayram ettiren 21 dakikalık bir görsel şovu da YouTube üzerinden yayınlamayı unutmadı. Üçüncü bölümün eşlikçisi olarak yayınlanan videoya Alexa Lim Haas, Ethan Fedele, Annapurna Kumar, Kevin Eskew, Scott Kiernan ve Cossa gibi sanatçılar yönetmenlikleriyle katkıda bulunuyor.

18 şarkılık Once Twice Melody’nin kalan beş şarkısı için 18 Şubat tarihini bekliyoruz. Albümün beş yeni şarkısı için hemen aşağı alalım.

Once Twice Melody:

01 Once Twice Melody
02 Superstar
03 Pink Funeral
04 Through Me
05 Runaway
06 ESP
07 New Romance
08 Over and Over
09 Sunset
10 Only You Know
11 Another Go Around
12 Masquerade
13 Illusions of Forever
14 Finale
15 The Bells
16 Hurts to Love
17 Many Nights
18 Modern Love Stories