euphoria soundtrack albümüne bir güzellik de james blake’ten

euphoria soundtrack albümüne bir güzellik de james blake’ten


pick me up


Kalitenin ana vatanı HBO’nun son harikası Euphoria, şu sıralar ikinci sezonuyla televizyon dünyasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Zendaya, Hunter Schafer, Sydney Sweeney, Maude Apatow, Jacob Elordi, Alexa Demie, Barbie Ferreira ve Agnus Cloud gibi genç yetenekleriyle aklımızı alan dizi, soundtrack albümüyle de keyfimize keyif katmaya hazırlanıyor.

25 Şubat’ta yayınlanacak soundtrack albümünden daha önce Lana Del Rey ve Tove Lo gibi isimlerin şarkılarını dinlemiştik. Albüme bugün katılan isim ise tam da Euphoria’ya yaraşır cinsten. Milleti üze üze ev yapma ekolünün elektronik müzik piyasasındaki sevilen temsilcilerinden James Blake de Pick Me Up adındaki yeni şarkısıyla Euphoria evrenine giriş yaptı. Blake’in falsetto’larının çeşitli ambient pad’leriyle ve minimal piyano vuruşlarıyla buluştuğu şarkı, herhangi bir davul kanalı yer almasa da sakin sulardan kaçınan, hayli etkileyici bir tansiyona sahip.

Euphoria soundtrack albümünden Pick Me Up’ın yanı sıra Connecticutlı rap sanatçısı ericdoa’nın sad4whattt isimli bir şarkısı da bugün dinlemeye açıldı. Albümden yakın zamanda daha fazla isimin duyurulması bekleniyor.