father john misty’nin yeni albümü 8 nisan’da, ilk tekli yayında

father john misty’nin yeni albümü 8 nisan’da, ilk tekli yayında


chloë and the next 20th century


Indie rock piyasasının mizahşör ismi Josh Tillman aka Father John Misty, bir süredir gizemli yollarla tanıtımını yaptığı beşinci stüdyo albümü Chloë and the Next 20th Century’i nihayet resmi olarak duyurdu, duyurmakla kalmayıp albümden bir adet tekliyi müzik videosuyla yayınladı.

11 şarkılık yeni Papa John albümü sanatçının uzun süredir beraber çalıştığı prodüktör Jonathan Wilson eşliğinde kaydedilmiş. Dijital formatının yanı sıra plak, kaset ve CD formatlarında da yayınlanacak albümün sınırlı sayıda satışa sunulacak deluxe versiyonunda bir adet 7 inçlik plak da yer alıyor. Çift taraflı bu plağın ön yüzünde Lana Del Rey’in, arka yüzünde ise Jack Cruz’un albümden birer şarkıyı cover’ladığı kayıtlar bulunuyor. Albümden yayınlanan ilk tekli ise Funny Girl adını taşıyor. Teklinin müzik videosunun yönetmenliğini Nicholas Ashe Bateman üstlenmiş.

Chloë and the Next 20th Century, Sub Pop ve Bella Union etiketleriyle 8 Nisan’da dinlemeye açılacak. Albümün şarkı listesi ve kapak görseli gibi detayları ilk tekli Funny Girl ile beraber hemen aşağıda.

Chloë and the Next 20th Century:

01 Chloë
02 Goodbye Mr. Blue
03 Kiss Me (I Loved You)
04 (Everything But) Her Love
05 Buddy’s Rendezvous
06 Q4
07 Olvidado (Otro Momento)
08 Funny Girl
09 Only a Fool
10 We Could Be Strangers
11 The Next 20th Century